Club van 50

In de bestuursvergadering van 7 januari 2013 is besloten een "Club van 50" op te richten. Het doel is om een vaste financiële inkomstenbron aan te boren voor de Harpe Davids. Het geld wordt besteed aan concrete zaken, bijvoorbeeld instrumenten en uniformen.

Als lid van de "Club van 50" doneert u jaarlijks 50 euro. In ruil hiervoor wordt uw naam vermeld op een speciaal bord in het repetitielokaal van de Harpe Davids. De jaarlijkse donatie zal gevraagd worden in de eerste week van januari.

De Harpe Davids houdt ieder jaar een nieuwjaarstreffen. Alle "Club van 50"-leden worden daarvoor uitgenodigd. Zij zullen dan de aanwinst die dankzij hen is aangeschaft aan de vereniging overhandigen. Hiermee wordt concreet zichtbaar waar het geld aan wordt besteed.


Geregeld gestelde vragen

  • Hoe kan ik lid van de "Club van 50" worden?

U kunt lid van de "Club van 50" worden door jaarlijks 50 euro te schenken. Dat kan via bankrekeningnummer NL79 RABO 0109 3000 76 of girorekeningnummer NL45 INGB 0002 7629 34 onder vermelding van "Club van 50". Wij vragen u tevens om uw naam- en adresgegevens door te geven aan het secretariaat (contact opnemen) voor de correspondentie.

  • Wat krijg ik ervoor?

Veel waardering en dank van een goed lopende muziekvereniging! Daarnaast wordt uw naam vermeld in het repetitielokaal. We hebben een speciaal bord waarop alle "Club van 50"-leden zijn vermeld. Voor het nieuwjaarstreffen wordt u uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de overhandiging van de aangeschafte spullen.

  • Waaraan wordt het geld besteed?

Het bestuur stelt vooraf vast waar het geld aan wordt besteed. Het zijn in ieder geval tastbare zaken zoals uniformen of een instrument. Dit wordt van tevoren kenbaar gemaakt.

  • Ik heb nog vragen. Waar kan ik die stellen?

Mail de voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.